NIEUWS


Ontmoetingsbijeenkomsten - maandag 3 april 2017

De natuurwezens kwamen bij ons met een nieuw voorstel. Ze willen graag ontmoetingsbijeenkomsten, zodat mensen met elkaar en met natuurwezens in contact kunnen komen. Wij vinden dat een geweldig idee! Doen jullie mee?
Meer informatie is te lezen onder het kopje SAMENWERKEN: klik op 'Ontmoetingsbijeenkomsten'. De eerste reacties stromen al binnen...
Eric en Nienke

Lees het hele bericht >
Facebook Natuurwezens - zaterdag 25 maart 2017

Lieve mensen,
Maaike de Groot stopt met Facebook Natuurwezens, ze heeft het te druk.
Maaike, onze dank! Wie wil Facebook Natuurwezens van haar overnemen?
Neem dan contact op met ons, of met Maaike. We vernemen het graag!
Eric en Nienke

Lees het hele bericht >
Elementwezens van de Runen - zondag 12 maart 2017

Vanmorgen kreeg Nienke voor het eerst contact met een haar onbekend Elementwezen, die zich voorstelde als Rune:
overkoepeld wezen voor alle Runen. Zie onder het kopje 'Natuurwezens' het nieuwe kopje 'De Wijsheid van de Runen' (helemaal onderaan) voor zijn boodschap!

Lees het hele bericht >
20 en 21 mei: Fête de la Nature - zaterdag 11 maart 2017

Op verzoek van de natuurwezens staat onder de Agenda van onze website iets over Fête de la Nature op 20 en/of 21 mei 2017. Natuurwezens zouden heel graag zien dat meer mensen met initiatieven komen voor dit gratis natuurfeest, natuurlijk liefst in samenwerking met hen. Zie onder Agenda bij 20-21 mei Fête de la Nature en bij 20 en 21 mei Natuurwezensfeest.

Lees het hele bericht >
het seizoen begint weer... - woensdag 8 maart 2017

De natuur ontwaakt en de eerste berichten van en over natuurwezens beginnen al weer binnen te komen. Lydie Smit die een wandelgroepje met Natuurwezens opstart, beginnend met een Natuurwezens Wandeling in Bladel, zie Agenda. Mensen die hun ervaringen met natuurwezens naar ons mailen. De eenhoorn die zich op de foto laat zien, zie Eenhoorns onder het kopje Natuurwezens. En wij zelf? We hebben de eerste wonderbaarlijke ontmoetingen gehad met de wezens die bij de Runen horen. Nog te pril om al iets over te plaatsen, maar heel bijzonder! Eric en Nienke

Lees het hele bericht >