Eenhoorns, Draken

Eenhoorns zien eruit als slanke, witte paarden, met een rechte hoorn vanaf de plek waar bij mensen het derde oog zit. Vera heeft in Ierland voor het eerst weer te maken gekregen met eenhoorns. De eenhoorn waar Vera als eerste contact mee maakte, laat zich Garibaldi noemen. Hij is hoofd van alle eenhoorns op Aarde.

Inmiddels zijn er gelukkig weer honderden eenhoorns via natuurlijke aanwas aanwezig in de ijlere sfeer van de Aarde. Als een eenhoorn iemand met zijn hoorn aanraakt, geeft dat energie, wijsheid, groei, heling. Eenhoorns helpen enorm mee met het verhogen van de trilling van de Aarde. Ze zijn door hun onschuld in staat anderen ook weer meer in hun onschuld terug te brengen.

Zo hebben rond de 500 eenhoorns op verzoek van Vera een aantal jaren geleden de taak op zich genomen om Duitsland te helpen weer in de speelsheid en de onschuld te komen: een immense en vermoeiende taak. Via natuurlijke aanwas komen er steeds meer. Wij mensen zijn er niet klaar mee door hen te vragen een dergelijke taak te aanvaarden. We hebben ook de verantwoordelijkheid om hen er op te wijzen dat rust en ontspanning naast al hun werk nodig zijn, om weer op te kunnen laden. Niet voor niets worden wij mensen, als we onze taak oprecht en zorgvuldig doen, de rentmeesters van Moeder Aarde genoemd!

Draken zijn - net als eenhoorns en centaurs - door mensen in de millennia van toenemende verdichting onterecht in de sfeer van fabeldieren geplaatst. Gelukkig worden steeds meer mensen in deze tijd wakker en bewust, waardoor ze weer open gaan voor de - voor velen nog onzichtbare - rijkdom van de Aarde: alle wezens, die net als zij van overal uit de kosmos naar de Aarde toegekomen zijn. Het doel van al deze wezens is hetzelfde: het bevolken en verlevendigen van deze prachtige Blauwe Parel, om er een schat aan ervaringen op te doen over wat leven in de dualiteit inhoudt, maar om er ook weer aan te ontstijgen. Draken zijn desgewenst een enorme steun voor mensen op hun pad terug naar de eenheid. 

Draken zijn dus niet de vuurspuwende engerds uit de sprookjeswereld, of dieren die verslagen moeten worden door Joris of MichaŽl, maar liefhebbende wezens met grote wijsheid. Ze betekenen voor de Aarde hetzelfde als engelen voor de mensheid. Draken komen juist in deze tijd in grote getale naar de Aarde, om de Aarde en de wezens die haar bevolken te begeleiden in het proces van ontwaken. Ze komen vanuit liefde en zijn bereid om hun wijsheid, hulp en steun te bieden aan hen die er om vragen. Zo kun je hun hulp vragen op je persoonlijke ascentie-pad, maar bijvoorbeeld ook heel aards een draak vragen om je auto te beschermen, als je die ergens geparkeerd achterlaat.
 
Net zoals er engelen zijn van bijvoorbeeld heling, wijsheid of vreugde, hebben draken ieder hun eigen kwaliteit. Er zijn niet alleen draken van aarde en water, lucht en vuur, maar ook van zuiverheid en helder inzicht, van transformatie en inspiratie, van balans en vreugde. Vera, Eric en Nienke hebben in Nederland en Frankrijk mogen helpen bij het openen van drakenpoorten, waardoor meer draken vanuit de kosmos naar de Aarde kunnen komen, die de transitie van de Aarde naar de vijfde dimensie ondersteunen en mensen helpen om weer multidimensionale wezens te worden.
 


  
Afbeelding invoegeneenhoorn Garibaldi
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegende Witte Draak van EuraziŽ