THUIS

In de Nieuwe Tijd, die nu is aangebroken, schuiven de drie grote rijken: de Lichtrijken, het Mensenrijk en de Rijken van de Natuurwezens, Elementalen, Elementwezens of Deva's, langzamerhand steeds meer in elkaar, met als doel om samen eenheid, harmonie, vreugde en schoonheid te bevorderen en daardoor meer Hemel op Aarde te vestigen.
Bedenk wel: natuurwezens manifesteren ALLES voor ons op Aarde. Zonder hen geen materiŽle wereld. Samen bewonen we de Aarde: samen zorgen we voor de transitie van de Aarde en alles wat gecreŽerd wordt, leeft, groeit en bloeit! 

Engelen met hun inspiratie, mensen met hun vrije wil en natuurwezens met hun vermogen tot manifestatie werden bij de val van Atlantis uit elkaar gereten. Dat was ook de bedoeling, want daardoor zijn op talloze manieren ervaringen opgedaan. Maar nu smeedt de universele liefde hen weer samen en daarmee kan de magie terug keren. Want deze drie, eenmaal weer samengekomen en vervlochten, zijn wij, iedereen: wij zijn allemŠŠl multi-dimensionale wezens. Steeds meer mensen ontdekken dit niet alleen, maar gebruiken ook hun persoonlijke multi-dimensionale gaven in dienstbaarheid aan het grote geheel op Aarde. En met de immense toename van de liefdesfrequentie van onze planeet groeit dat aantal momenteel exponentieel: gelukkig maar!

Afbeelding invoegen
 
Welkom op onze website! Onze jarenlange innerlijke ontdekkingsreizen brachten ons in contact met diverse lichtwezens en natuurwezens. Dat leidde weer tot internationale samenwerking met hen, met groepen andere mensen en met tekenmedium Lydia van Oort. Zij maakt onze contacten met licht-en natuurwezens via tekeningen en schilderijen zichtbaar. 
Eric en Nienke André de la Porte-Riemersma


Afbeelding invoegen           Schilderij Lydia van Oort 
Onze website geeft een schat aan informatie: 
* meest recent vanuit de Lichtwezens, zie Nieuw Begin 2017Tijdperk van Liefde en Kosmische informatie;
* nieuw voor ons zijn de Runen Elementwezens die zich recentelijk meldden, zie De Wijsheid van de Runen.
* graag willen de Natuurwezens mensen ontmoeten via OntmoetingsbijeenkomstenWie wil, kan die ook organiseren. Op verzoek van mensen verzorgen we lezingen en op verzoek van natuurwezens organiseren we soms workshops en wandelingenVerder zorgen we regelmatig voor NIEUWS.  We wensen iedereen veel leesplezier!