Levensland

Levensland en een meer optimale samenwerking met natuurwezens
 
Op een warme zonnige dag in 2017 hebben wij, onder leiding van sjamanen Ayako en Dave, een spiraal gelegd op onze krachtplek. Deze spiraal transformeert negatieve energieŽn die uit een oud verleden stammen, verschoont de omgeving en zal liefde verhogen tussen mensen en natuurwezens. Kortom, wat heerlijk om te mogen ervaren dat onze plek zo schoon en heerlijk aanvoelt.
 
Het is een krachtige plek geworden om liefdevol samen te zijn. De plek nodigt uit om liefdevolle gedachten via het centrum van de spiraal versterkt de kosmos in te sturen en zo puur en krachtig te creŽren, en om beter te communiceren met de natuurwezens. Dankzij Dave en Ayako, sjamanen uit Nieuw-Zeeland en Singapore, is het contact met het kleine onzichtbare volkje weer aan het groeien.Wij hebben de ceremonie met dertig liefdevolle en betrokken mensen gedeeld. Met zijn allen zijn we stap voor stap over onze 3,5 hectare gelopen met liefdevolle gedachten over de toekomst van deze Anastasiagemeenschap. Met de meest liefdevolle intentie hebben we onze krachten gebundeld en een prachtige en krachtige spiraal gelegd.
 
Wij zijn iedereen die heeft deelgenomen heel dankbaar en genieten elke dag van de spiraal. Want ook als we niet op het land zijn, kunnen we gemakkelijker via de spiraal contact maken met de natuurwezens die zo goed voor ons land zorgen. En dat maakt het nog veel mooier.
 
Dave, Levensland (bij Winterswijk, zie http://www.levensland.nl